Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Απο σήμερα

ξεκινά η ηλεκτρονική μας παρουσία...

Με μεράκι και κέφι η ομάδα μας επέλεξε να ασχοληθεί φέτος, για το πρώτο τετράμηνο του Project, με το θέμα της Μόδας όσο αφορά στα ρούχα και στην ένδυση.Το θέμα μας το συνδέουμε με την σχετική ενότητα του βιβλίου "Έκφραση-Έκθεση" της Α' Λυκείου.

Από το Σεπτέμβρη που πέρασε προσεγγίσαμε το παραπάνω θέμα απο διάφορες πλευρές και σε αυτό το Blog θα παρουσιάσουμε ένα κομμάτι της έρευνάς μας.


ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΗΗΗΗ!

7 σχόλια:

  1. Καλή αρχή στην ηλεκτρονική σας παρουσία.
    Θα χαρώ πολύ να παρακολουθώ την έρευνά σας σε ένα θέμα που αφορά όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, εθνικότητας και οικονομικής κατάστασης. Η άποψη μου, σαν γυναίκα, είναι ότι η ένδυση είναι τρόπος έκφρασης και η μόδα είναι μια τάση που η κάθε μια από εμάς μπορεί να την υιοθετεί και να την προσαρμόζει στην προσωπικότητα της. Αλήθεια ποια είναι η άποψη σας; Από την έρευνά σας τι συμπεράσματα βγάλατε; Κατά πόσο αυτή η ερευνητική εργασία σας βοήθησε ώστε να δείτε την μόδα με άλλο μάτι; Αναμένω τα καινούρια posts.

    Καλή αρχή και πάλι,
    Νανά Τσουμάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστούμε και τους 2 για τα πρώτα σας σχόλια.Η έρευνά μας δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο κατά καιρούς θα δημοσιεύουμε μικρότερα κομμάτια της εργασίας μας, απόψεις και πορίσματα.Μέσα στην εβδομάδα Νανά, οι μαθητές θα ξεκινήσουν να συμμετέχουν ενεργά στα σχόλια και στις αναρτήσεις. Πιστεύω πως θα γίνει σύντομα η αρχή μιας μεγάλης και εποικοδομητικής συζήτησης γύρω απο το θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή μας επιτυχία λοιπόν και σε όλη την έρευνα, αλλά και τελικά στην παρουσίαση..
    από: Σιδέρη Παρασκευή(Fashion Time)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιας και δουλέυω σε αυτήν την ομάδα(με θέμα την μόδα) μπορώ να απαντήσω στις ερωτήσεις που κάνατε πιό πάνω, κυρία Νανά..
    Πρώτα απ'όλα, ΟΛΑ τα συμπεράσματα θα διατυπωθούν στο τέλος αυτής της εργασίας, αλλά μπορώ με ευχαρίστηση μου να σας πώ, ότι με βάση κάποια ερωτηματολόγια που κάναμε εγώ κ η ομάδα μου, καταλήξαμε στο ότι, οι ανθρώποι εκλαμβάνουν την μόδα ώς ευχαρίστηση, αλλά προσέχουν κιόλας ώς προς την κατανάλωση..
    εγώ προσωπικά, έχω καταλάβει πολλά πράγματα σε σχέση με την μόδα, και αφού ασχοληθήκαμε με την σχολική ποδιά, η απάντηση μου στο ερώτημα για την επαναφορά της, είναι θετική..
    Βέβαια όμως, δεν μπορώ να σας πώ περισσότερα, γιατί ακόμη δεν έχει τελειώσει η έρευνα μας. όταν τελειώσει θα δημοσιεύσω κι'αλλο σχόλιο μου σχετικά με τα αποτελέσματα/συμπεράσματα μας..
    Συγγνώμη που πιό πάνω δεν δημοσίευσα την απάντηση μου! Ελπίζω να σας έχω λύσει όλες σας τις απορίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά σας εύχομαι καλή αρχή!
    Άντε να δούμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη, εύχομαι κ εγώ το ίδιο με το δικό σας Θέμα..Επίσης, σας ευχομαι και καλή παρουσίαση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή